Zoeken
  • Lieke Wolfraad

Review: Bewustere keuzes door deelname Onewave programma'Deelnemen aan de meting van OneWave heeft mij bewuster gemaakt van wat ik doe. De eerste meting bij mij was in een atypische periode. Ik startte dinsdagavond 4 juni. Die nacht was bij mij helemaal groen: ik viel om 11.00 uur in slaap en heb tot na 04.00 uur in één ruk geslapen. De volgende dag, woensdag 5 juni, was een normale werkdag. Hoewel normaal? Die dag kwam het WNL-programma Kijk op Nederland langs, waarvoor X werd geïnterviewd. Ik mocht dat begeleiden. Dat was dus wel anders dan anders. De volgende dag was het bedrijfs-uitje. Fysieke inspanning gevolgd door een borrel. Dan drink je toch wat meer dan gemiddeld. De volgende twee dagen was ik vrij. Mijn rapportages sloegen aan alle kanten rood uit. Ik ben van plan tijdens de volgende meting heel gedisciplineerd te leven. Kijken of ik alleen maar groen scoor!'


- Chris (32 jaar)

9 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven