Zoeken
  • OneWave the Agency

Review: Mijn twee eye-openers in wanneer ik herstel overdag'De eerste meting door de dames van One Wave heeft mij laten zien dat ik mijn herstel niet

alleen kan halen uit (volledige) ontspanning, zoals de nachtrust. Ook het samenwerken met

collega’s waarbij je, terwijl je bezig bent, mooie resultaten boekt, kunnen ervoor zorgen dat

ik op dat moment lichamelijk en geestelijk kan herstellen. De meting heeft daarnaast laten

zien dat ik met het uitoefenen van mijn hobby, mijzelf weer kan opladen.


Verder vind ik het belangrijk dat ik, naast mijn voornamelijk zittend werk, voldoende beweging heb. Dit doe ik bijvoorbeeld door regelmatig te fietsen en veel te lopen. Ik drink geen of nauwelijks alcohol, ik merk dat ik mij daar ook heel goed bij voel. Ik heb dat niet nodig om te ontspannen en het verstoort in ieder geval het ritme van mijn nachtrust niet. Gemiddeld genomen slaap ik dan ook prima, even los gezien van uitzonderlijke omstandigheden.


Binnenkort wordt ik weer aangesloten voor de tweede meting, interessant om te zien of er dan andere meetresultaten zichtbaar worden.'


- Joris (29 jaar)10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven