Zoeken
  • Lieke Wolfraad

Review: Ontspannend wandelen"Het valt mij altijd weer op dat mensen die druk zijn vaak energieker zijn dan mensen die weinig doen. Bijvoorbeeld mijn kinderen die op een gemiddelde zondag niet vooruit te porren zijn. Elke vraag is te veel. Maar ook bij mezelf merk ik het. Als ik de zondag begin door lang in bed te blijven liggen, dan weet ik al dat ik aan het eind van de dag meestal een vervelend gevoel heb. Schuldgevoel van zaken die ik had kunnen doen, maar ook het lamlendige gevoel dat ik niet vooruit te branden ben.


Heel anders is het als ik de ochtend begin met sporten. Ik kom dan na twee uurtjes fietsen lichamelijk moe thuis, maar wel bruisend van de ideeën om wat te doen (ja tot grote irritatie van mijn kinderen die dan net uit bed komen. ☺). Dezelfde "positive vibe" kreeg ik toen ik op een avond een paar weken geleden een van de aanbevelingen van One Wave opvolgde; een wandeling maken. Saai! Riep mijn jongste me na toe ik de deur uitliep en hij zich weer concentreerde op de zoveelste slag tussen Orcs en Elven in een LOTR game.


Die wandeling leverde me echter 2 dingen op. Een aantal hele mooie foto’s van Breda in de schemering. En ook een ingeving die me geholpen heeft wat zaken op een rijtje te zetten over hoe om te gaan met de ontwikkeling van het toezicht. Saai? Dat zal best wel, maar ik ging wel rustig slapen.'


- Marieke (41 jaar)
11 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven